Narsingh maakt zich op voor derde buitenlandse avontuur in korte tijd

Reacties

Luciano Narsingh vervolgt zijn loopbaan op Cyprus. Nea Salamina Famagusta meldt dinsdagochtend dat het met de 32-jarige vleugelaanvaller een principeakkoord heeft bereikt.

Narsingh maakt zich op voor derde buitenlandse avontuur in korte tijd
© Nea Salamina Famagusta

Narsingh is transfervrij na zijn vertrek bij de Poolse club Mieds Legnica, waarvoor hij afgelopen seizoen vijf keer scoorde in de Estraklasa (de hoogste profdivisie van Polen). De laatste maanden was de negenvoudig international echter niet meer zeker van een basisplaats en voldeed uiteindelijk niet volledig aan de verwachtingen. Begin deze maand maakte de club bekend dat Narsingh zou vertrekken.

Zo is de voormalig aanvaller van SC Heerenveen, PSV en Swansea City alweer toe aan zijn derde buitenlandse avontuur in korte tijd. Nadat Narsingh in de zomer van 2021 bij Feyenoord vertrok, nadat hij eerst nog een half jaar op huurbasis voor FC Twente had gespeeld, pikte Sydney FC hem begin vorig jaar op. Zijn avontuur in Australië was van korte duur en ook zijn verblijf in Polen duurde uiteindelijk slechts een jaar.

Als de laatste formaliteiten zijn afgerond, gaat Narsingh zijn geluk beproeven op Cyprus. Nea Salamina promoveerde afgelopen seizoen naar het hoogste niveau en eindigde als zevende. Met Patrick Joosten (Apollon Limmasol), Mounir El Allouchi, Samir Ben Sallam (allebei Karmotissia), Bert Esselink en Sam Hendriks (allebei Olympiakos Nicosia) en speelden er afgelopen seizoen vijf Nederlanders op Cyprus.

Bekijk hier al onze video's
Meer L. Narsingh
Meer over L. Narsingh
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.