Narsingh biedt Stam meer variëteit voor Feyenoord-aanval

Reacties

Feyenoord heeft de komst van Luciano Narsingh afgerond. Trainer Jaap Stam ziet daarmee zijn aanvallende mogelijkheden uitgebreid.

Narsingh biedt Stam meer variëteit voor Feyenoord-aanval

Narsingh zette vrijdag zijn handtekening onder een tweejarig contract bij Feyenoord. De 28-jarige aanvaller, die transfervrij was na zijn vertrek bij Swansea City, gaat maandag mee op trainingskamp in Oostenrijk.

'Zijn snelheid, scorend vermogen en assists zijn belangrijke wapens, waarmee hij specifieke kwaliteiten toevoegt aan onze selectie en ons meer mogelijkheden geeft in aanvallend opzicht', zegt technisch directeur Sjaak Troost op de clubwebsite. 'Bovendien brengt hij veel ervaring met zich mee. Luciano is een echte versterking voor Feyenoord.'

Stam prijst zich gelukkig met de negentienvoudige Oranje-international. 'Luciano brengt een aantal andere kwaliteiten met zich mee in aanvallend opzicht', zegt Stam over Narsingh. 'Dat biedt ons straks de mogelijkheid nog meer te kunnen variëren in ons spel, wat ons kan helpen het verschil te maken in wedstrijden.'

Narsingh vertrok in januari 2017 bij PSV om bij Swansea City zijn geluk in het buitenland te beproeven. Het werd geen onverdeeld succes getuige de veertig duels in de hoofdmacht van The Swans met twee treffers als resultaat. Afgelopen seizoen bleef zijn bijdrage beperkt tot twee Championship-wedstrijden.

Voor Feyenoord is hij de tweede zomeraanwinst. Naast de terugkerende huurlingen Emil Hansson en Renato Tapia was reservedoelman Nick Marsman het enige nieuwe gezicht dat zich meldde in Rotterdam.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.