Napoli slaat met komst Verdi eerste grote slag in Ancelotti-tijdperk

Reacties

Met een halfjaar vertraging heeft Napoli Simone Verdi nu alsnog binnen. De vleugelaanvaller is voor 25 miljoen euro overgenomen van Bologna.

Napoli slaat met komst Verdi eerste grote slag in Ancelotti-tijdperk

Napoli wilde Verdi in de winterse transferperiode al binnenhalen, maar de Italiaanse international gaf toen aan dat hij het seizoen wilde afmaken bij Bologna. Nu maakt de 25-jarige rechtsbuiten alsnog de overstap. Verdi heeft zijn handtekening gezet onder een vijfjarig contract in Napels.

Bologna houdt aan de verkoop van Verdi twintig miljoen euro over. De werkgever van Mitchell Dijks moet immers vijf miljoen euro afstaan aan AC Milan, de club die Verdi twee jaar geleden naar Bologna liet gaan. Dit was contractueel vastgelegd door i Rossoneri

In het afgelopen seizoen kwam Verdi tot tien goals en tien assists in de Serie A. De aanvaller is de eerste grote aankoop van Napoli sinds Carlo Ancelotti de hoofdtrainer is in het Stadio San Paolo. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.