Napoli-fans massaal op zoek naar duidelijkheid over blessure 'Kvaradona'

Reacties

Khvicha Kvaratskhelia kwam in de zomer binnen als een grote onbekende, maar heeft zich in een paar maanden tijd razend populair gemaakt bij de supporters van Napoli. Zij schrokken zich dan ook een hoedje toen Napoli vrijdag meldde dat 'Kvaradona' voorlopig uit de roulatie zal zijn.

Napoli-fans massaal op zoek naar duidelijkheid over blessure 'Kvaradona'
© Pro Shots

Kvaratskhelia heeft last van zijn rug en mist daardoor in ieder geval de competitietopper tegen Atalanta Bergamo van zaterdag. Omdat Napoli niets meldde over de geschatte revalidatieduur, gingen de fans zelf massaal op onderzoek uit. 'Lombalgia', het Italiaanse woord voor klachten onderin de rug, was vrijdag op Google het meest gezochte woord in de regio Campania, waarin Napels ligt.

Napoli speelt voor het WK nog drie wedstrijden: zaterdag tegen Napoli, dinsdag tegen Empoli en volgende week zaterdag tegen Udinese. Kvaratskhelia miste sinds zijn komst in de zomer pas één wedstrijd voor Napoli: de tweede Champions League-ontmoeting met Rangers FC. Na twaalf speelronden staat Napoli bovenaan in de Serie A; ook zit het in de knock-outfase van de CL. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.