Napoli en fans opgelucht: Osimhen strijkt met de hand over het hart

Reacties

De veelbesproken Victor Osimhen heeft een statement geplaatst, waarin hij zijn liefde voor Napoli en Napels uitspreekt. De topspits en smaakmaker van de regerend landskampioen werd deze week ongewild hoofdrolspeler in een TikTok-rel.

Napoli en fans opgelucht: Osimhen strijkt met de hand over het hart
© Pro Shots

De social media-afdeling van Napoli plaatste twee filmpjes op social media, waarin het er sterk op leek dat Osimhen belachelijk werd gemaakt. De twee video's werden verwijderd, maar niet voordat deze al duizenden keren waren bekeken.

Er ontstond een flinke rel en de zaakwaarnemer van de Nigeriaan dreigde met een rechtszaak. De kou lijkt inmiddels uit de lucht te zijn. 'Naar Napels komen in 2020 was een geweldige beslissing. De mensen hebben me altijd zoveel liefde en vriendschap getoond, ik zal het niet laten gebeuren dat daar iemand tussenkomt', plaatste Osimhen op Instagram.

'De passie van de mensen in Napels heeft mij altijd aangespoord om met vuur in mijn hart en ziel te spelen', gaat de topscorer van vorig seizoen verder. 'Mijn liefde voor de club blijft, omdat ik het shirt met trots draag.' Osimhen bleef ondanks de onrust presteren voor Napoli, hij scoorde in de afgelopen twee duels.

Het volledige statement van Victor Osimhen.
Het volledige statement van Victor Osimhen.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.