Napoli-dokter komt met goed nieuws voor Younes

Reacties

Amin Younes is nog voor het einde van de maand klaar om zijn debuut te maken voor Napoli. Dat is bevestigd vanuit de medische staf van de topclub uit de Serie A.

Napoli-dokter komt met goed nieuws voor Younes

Younes verscheen wel al op het trainingsveld bij Napoli, maar de ex-Ajacied is door een achillespeesblessure nog niet speelklaar. Die kwetsuur is waarschijnlijk ook de reden dat de linksbuiten door trainer Carlo Ancelotti niet is opgenomen in de Champions League-selectie. De 25-jarige Duitser, die een hele transfersoap achter de rug heeft, zal zich daardoor moeten focussen op wedstrijden in de Serie A.

In de Italiaanse competitie is Younes over enkele weken mogelijk al in actie te zien. Alfonso De Nicola, hoofd van de medische staf, heeft bij Radio Kiss Kiss een update gegeven: 'Amin is een geweldige knul. Nog voor het einde van de maand leveren we hem fit af aan de technische staf.'

Napoli staat in de Serie A na drie speelronden vijfde met zes punten. Na de interlandbreak wacht op 15 september een thuiswedstrijd tegen Fiorentina. De topper tegen Juventus staat voor 29 september op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.