Younes tekent vrede met Napoli na 'goede gesprekken' met Ancelotti

Reacties

Amin Younes speelt in het nieuwe seizoen met alle plezier voor Napoli. De 24-jarige aanvaller leek de afgelopen maanden heel graag onder het contract met de Italiaanse club uit te willen komen, maar de voormalig Ajacied meldt nu dat hij blij is om bij Napoli te zijn.

Younes tekent vrede met Napoli na 'goede gesprekken' met Ancelotti

'Ik heb goede gesprekken gevoerd met de nieuwe trainer (Carlo Ancelotti, red.) en de club', zegt Younes op Twitter. 'Mijn herstel verloopt goed. Hopelijk kan ik snel terugkeren op het veld. De afgelopen maanden waren niet makkelijk, maar ik wil Ajax en haar supporters bedanken voor een fantastische tijd.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De loopbaan van Younes bevond zich in een impasse sinds hij afgelopen winter een streep zette door zijn transfer van Ajax naar Napoli en vervolgens ook ontkende zijn handtekening te hebben gezet onder een vijfjarig contract voor deze zomer. De Serie A-club zwaaide vervolgens met documenten waarop in totaal 31 handtekeningen van hem zouden staan.

De interesse van VfL Wolfsburg leek uitkomst te bieden. De Duitse club zette begin deze maand echter een streep door de komst van de vijfvoudig international, die de laatste maanden doorbracht bij het tweede van Ajax en WK-deelname misliep. Onlangs meldde Younes zich al op krukken bij Napoli.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.