Nani (35) kan lachen na bliksemsucces bij Venezia

Reacties

Luis Nani is zijn Italiaanse avontuur bij Venezia voortvarend begonnen. De ervaren Portugees had heel weinig tijd nodig om zich te laten gelden.

Nani (35) kan lachen na bliksemsucces bij Venezia
© Pro Shots
Venezia
Venezia
1 - 1
Empoli
Empoli

Nani streek vrijdag transfervrij neer bij Venezia om twee dagen later al zijn eerste minuten te maken voor zijn nieuwe club. In de 72ste minuut maakte hij tegen Empoli zijn entree om minder dan twee minuten later al de felicitaties in ontvangst te nemen.

'Het was een zeer goede start', reageerde Nani tegen DAZN met een lach op zijn succesvolle Venezia-debuut. Want hij stond koud in het veld toen hij de gelijkmaker van David Okereke voorbereidde.

Nani kon lachen. Ondanks zijn zeer ruime ervaring was hij er niet helemaal gerust op geweest. 'Ik was een beetje nerveus. Ik had nog niet veel getraind en ben ook nog niet in beste vorm. Maar als je het echt wil, dan gebeurt het.'

Voor de Portugees was het een mooie rentree op de Italiaanse velden, waarop hij in het seizoen 2017/18 namens Lazio speelde. 'De Serie A is de beste competitie. Het is fantastisch om hier te spelen. Ik moet mijn Italiaans nog een beetje oefenen, het is alweer een tijdje geleden.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.