Namli bedankt fans PEC Zwolle na transfer: 'Dit is het juiste moment'

Reacties

FK Krasnodar heeft de komst van PEC Zwolle-speler Younes Namli bevestigd. Zoals VI eerder al meldde tekent Namli een meerjarig contract bij de huidige nummer drie van Rusland: tot medio 2023.

Namli bedankt fans PEC Zwolle na transfer: 'Dit is het juiste moment'

De in Denemarken geboren middenvelder kwam in de zomer van 2017 transfervrij over van SC Heerenveen. Daar werd hij in het laatste jaar voornamelijk gebruikt als wisselspeler. Bij PEC Zwolle was Namli twee seizoenen lang de grote uitblinker.

Met Krasnodar gaat Namli de Champions League in. Zijn nieuwe werkgever is met Lokomotiv Moskou in een strijd om de tweede plaats verwikkeld. Met nog één wedstrijd te gaan staan beide clubs op 53 punten in de competitie. De nummer twee van Rusland gaat rechtstreeks de groepsfase van het elitetoernooi in, de derde eindklassering is goed voor een plek in de voorronde van de Champions League.

'Dit is de juiste club op het juiste moment', legt Namli uit via sportmanagementbureau Forza Sports Group. 'Hier kan ik mezelf ontwikkelen en een betere speler worden. Ik ben erg blij met mijn transfer. Ik wil de fans van PEC Zwolle bedanken voor hun geweldige steun. Ik kijk uit naar mijn eerste minuten in het shirt van Krasnodar.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.