Namli dicht bij Champions League-voetbal met FK Krasnodar

Reacties

Younes Namli (24) vervolgt mogelijk zijn loopbaan in Rusland. De aanvallende middenvelder van PEC Zwolle kan een meerjarig contract tekenen bij FK Krasnodar, de huidige nummer drie van Rusland.

Namli dicht bij Champions League-voetbal met FK Krasnodar

De middenvelder verblijft momenteel in Rusland, bevestigt Revien Kanhai van Forza Sports Group. 'We zijn in gesprek. Maar dat zijn we met meerdere clubs. Het zou echter een prachtige stap zijn voor Younes. Krasnodar is echt een grote club. Momenteel staan ze derde in de Russische competitie. Dat betekent dat ze volgend jaar uitkomen in de Champions League. Dit zou een goed niveau zijn voor Younes om zich te kunnen laten zien. Maar eerst moet alles kloppen. Met name ook voor Younes.'

Er was de laatste maanden meer interesse voor de creatieve linkspoot. Zo hielden zowel Ajax als Feyenoord Namli nauwlettend in de gaten. Echter lijkt Krasnodar de Nederlandse topclubs nu dus te slim af te zijn.

De in Denemarken geboren middenvelder kwam in de zomer van 2017 transfervrij over van SC Heerenveen. Daar werd hij in het laatste jaar voornamelijk gebruikt als wisselspeler. In Zwolle was Namli twee seizoenen lang de grote uitblinker. Afgelopen seizoen was hij in 33 wedstrijden goed voor vier doelpunten en zeven assists.

Aangezien Namli een doorlopend contract heeft in Overijssel, wordt PEC ook wijzer van de transfer. Hoeveel geld er precies met de transfer gemoeid is, willen de betrokken partijen niet kwijt. PEC verwacht overigens op korte termijn nog een speler te verkopen: er is serieuze interesse voor verdediger Kingsley Ehizibue.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.