Nagenieten van het weekend met deze prachtige Eredivisie-goals

Reacties

De afgelopen speelronde in de Eredivisie kende weer een aantal prachtige doelpunten. Zo zorgden Robin Pröpper, Olivier Boscagli en Ritsu Doan voor pareltjes die het terugkijken waard zijn. Wat was hét hoogtepunt?

Nagenieten van het weekend met deze prachtige Eredivisie-goals
© Pro Shots

De speelronde begon met de prachtige treffer van Pröpper. De verdediger van FC Twente zorgde als een volmaakte vleugelspeler met een schot met zijn mindere linkerbeen in de verre hoek voor de 1-0 zege op FC Utrecht. RKC Waalwijk-aanvaller Saïd Bakari schoot ook met links, maar dan hard in de linkerbovenhoek tegen Vitesse.

Fortuna Sittard verloor met 3-1 van Sparta Rotterdam, maar aanvaller Mats Seuntjens zorgde wel voor een geweldig doelpunt. Hij nam een pass van Toshio Lake op de borst aan en haalde vanaf een meter of 22 uit. Met succes, want de bal vloog hoog in het doel.

PSV maakte op bezoek bij AZ meerdere mooie goals. Dat begon bij Olivier Boscagli, die op het middenveld stond en van grote afstand raak schoot. Het slotakkoord in Alkmaar was aan invaller Ritsu Doan, die met links uithaalde en doelman Peter Vindahl Jensen verraste.

ESPN maakte een video van de vijf hierboven genoemde doelpunten. Aan jullie de vraag welke de mooiste was. Laat het weten in de comments!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.