Nagelsmann wil alleen als 'fan' spreken over vermeend transferdoelwit

Reacties

Antonio Rüdiger staat door zijn uitstekende spel van de laatste maanden en zijn bijna transfervrije status ongetwijfeld op de verlanglijst van veel topclubs. Dat zal ook bij Bayern München het geval zijn, al wil trainer Julian Nagelsmann alleen als 'fan' spreken over de Chelsea-verdediger.

Nagelsmann wil alleen als 'fan' spreken over vermeend transferdoelwit
© Pro Shots
Greuther Fürth
Greuther Fürth
1 - 3
Bayern München
Bayern München

BILD meldde woensdag dat Bayern er de komende periode alles aan gaat doen om Rüdiger het hof te maken. Uiteraard kreeg Nagelsmann daar een vraag over tijdens een persconferentie in de aanloop naar de Bundesliga-wedstrijd van vrijdag tegen Greuther Fürth.

'Ik vind het eigenlijk niet zo leuk om het te hebben over spelers die bij andere clubs onder contract staan. En we zitten niet eens in een transferwindow', liet Nagelsmann weten.

Daarna volgde echter één grote lofzang, die Nagelsmann introduceerde met de aankondiging 'nu als voetbalfan over Rüdiger te praten'. 'Hij heeft zich supergoed ontwikkeld, onder Thomas Tuchel heeft hij echt stappen gezet. Hij is inmiddels een sleutelspeler in hun defensie. Rüdiger brengt agressiviteit met zich mee en naast het feit dat hij een goede verdediger is, is hij ook een voorbeeldprof.'

Nagelsmann weet naar eigen zeggen niets van belangstelling van Bayern. 'Of je me nu gelooft of niet, ik heb het ook alleen maar gelezen. Ik weet niet eens wanneer zijn contract afloopt.'

Rüdiger werd deze week nog volop geprezen door Rio Ferdinand, die de Duitser zelfs omschreef als 'misschien wel de beste verdediger van de Premier League sinds Tuchel het voor het zeggen heeft bij Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer A. Rüdiger
Meer over A. Rüdiger
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.