Nagelsmann neemt voor bekerfinale meedogenloos besluit over Angeliño

Reacties

Angeliño is donderdag niet van de partij, wanneer RB Leipzig het in de Duitse bekerfinale opneemt tegen Borussia Dortmund. Julian Nagelsmann heeft de linksback niet meegenomen naar Berlijn.

Nagelsmann neemt voor bekerfinale meedogenloos besluit over Angeliño
© Pro Shots
RB Leipzig
RB Leipzig
1 - 4
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Angeliño is niet geschorst of geblesseerd, waardoor zijn afwezigheid opvallend is. 'Hij is er niet bij. Ik hoef verder niet op de exacte redenen daarvoor in te gaan', zei Nagelsmann woensdag op zijn persconferentie. Sport1 nam met dat antwoord geen genoegen en kreeg van de clubleiding nog de reactie dat Angeliño 'vanwege sportieve redenen' niet bij de selectie zit.

Alles wijst erop dat Nagelsmann de voormalig speler van NAC Breda en PSV disciplinair gestraft heeft. Angeliño deed in de laatste vier competitiewedstrijden van Leipzig immers nog gewoon mee. Afgelopen weekend, toen Leipzig ook al tegenover Dortmund stond, maakte de linksback 75 minuten.

Angeliño en Nagelsmann botsten eerder dit seizoen al eens met elkaar. De Spanjaard herstelde toen van een spierblessure en liet op social media weten dat hij klaar was voor zijn rentree, terwijl de medische staf daar heel anders over dacht. Nagelsmann was niet te spreken over de opmerkingen van Angeliño, die dit seizoen door Leipzig definitief werd overgenomen van Manchester City.

Leipzig hoopt donderdag voor het eerst in zijn clubgeschiedenis een grote prijs te kunnen winnen. Voor Nagelsmann zou dat een perfect afscheid betekenen: na dit seizoen gaat hij verder bij Bayern München.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.