Nagelprobleem staat HSV-debuut Bouy niet in de weg

Reacties

Ouasim Bouy staat aan de vooravond van zijn Bundesliga-debuut voor het door blessures geplaagde Hamburger SV. 'Ik moet alleen kijken of mijn schoen wel past.'

Nagelprobleem staat HSV-debuut Bouy niet in de weg

Bert van Marwijk liet tijdens een persconferentie weten dat Bouy het noodzakelijke gif in zijn spel heeft dat Hamburger SV goed kan gebruiken. 'Maar het staat nog niet vast of hij überhaupt kan spelen', zei de trainer in de aanloop naar het uitduel met 1899 Hoffenheim van zaterdag.

Bouy, die in de winterstop werd gehuurd van Juventus, meldde zich woensdag na de training in een ziekenhuis vanwege een teenblessure. Daarbij werd hij verlost van een nagelprobleem.

'Ik heb natuurlijk geduld, maar als de trainer een beroep op mij doet, zal ik alles geven om de ploeg te helpen. Ik ben ook niet geblesseerd. Ik moet alleen kijken of mijn schoen wel past', zei Bouy met een knipoog op de website van HSV.

De Nederlandse jeugdinternational maakt mogelijk zijn debuut in de Bundesliga als centrale middenvelder. Bouy gaat dan een controlerend duo vormen met Milan Badelj bij HSV, dat naast René Adler, Maximilian Beister en Pierre-Michel Lasogga ook niet kan beschikken over Michael Mancienne. De Engelse verdediger heeft een operatie aan zijn linkerhand ondergaan en staat vier weken aan de kant.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.