Nachtmerrie Boca Juniors-spits wordt werkelijkheid in Copa Libertadores

Reacties

Darío Benedetto zal de komende tijd mogelijk nog geregeld 's nachts wakker schrikken na zijn optreden met Boca Juniors tegen Corinthians. Mede door twee gemiste penalty's van de spits werd de Argentijnse topclub uitgeschakeld in de strijd om de Copa Libertadores.

Nachtmerrie Boca Juniors-spits wordt werkelijkheid in Copa Libertadores
Boca Juniors
Boca Juniors
ns
0 - 0
Corinthians
Corinthians

Boca Juniors en Corinthians stonden in de nacht van dinsdag op woensdag in Buenos Aires tegenover elkaar voor een ticket voor de kwartfinales van de Copa Libertadores. Het heenduel in São Paulo eindigde eind vorige maand doelpuntloos en ook in La Bombonera kwamen beide teams in de reguliere speeltijd niet tot scoren.

Er was wel een opgelegde kans voor Boca Juniors om aan de leiding te komen. Benedetto mocht na een half uur spelen aanleggen vanaf elf meter, maar oog in oog met Cássio Ramos (ex-doelman van PSV en Sparta Rotterdam) schoot de Argentijn op de paal.

In de strafschoppenserie die volgde, ging Benedetto, die in januari terugkeerde naar Boca na een teleurstellend avontuur bij Olympique Marseille, weer achter de bal staan. Bij zijn tweede poging faalde de spits hopeloos en joeg de bal richting de tweede ring. Corinthians profiteerde en won de serie uiteindelijk met 5-6.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.