NAC schept duidelijkheid: Van Gastel mag niet naar Besiktas

Reacties

Jean-Paul van Gastel krijgt van NAC Breda geen toestemming om naar Besiktas te vertrekken. Dat laten de Bredanaars dinsdagavond laat weten middels een verklaring op de clubwebsite.

NAC schept duidelijkheid: Van Gastel mag niet naar Besiktas
© Pro Shots

De zaakwaarnemer van Van Gastel, die pas enkele maanden bezig is in het Rat Verlegh Stadion, zou NAC te kennen hebben gegeven dat de Turkse grootmacht de coach wil losweken uit Noord-Brabant. In Istanbul zou Van Gastel andermaal als assistent van Giovanni van Bronckhorst gaan fungeren, en bronnen bevestigen aan VI dat Besiktas daar ook een fors bedrag voor wil betalen. Zonder Van Gastel wil Van Bronckhorst de uitdaging immers niet aangaan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

NAC heeft daar geen boodschap aan. De directie heeft de volgende boodschap gepubliceerd: 'Onder de huidige omstandigheden kan er geen sprake van zijn, dat we onze niet zo lang geleden aangestelde hoofdcoach laten vertrekken. Over onze ambities en de belangrijke rol van Jean-Paul daarin, zijn we over en weer heel duidelijk geweest. Daar kan geen enkel misverstand over bestaan. Jean-Paul kan op dit moment niet weg bij ons. Dat hebben we zijn zaakwaarnemer ook laten weten.'

NAC is de nummer negen in de Keuken Kampioen Divisie. Op zaterdag 13 januari hervat de Parel van het Zuiden de competitie met een uitwedstrijd bij FC Emmen. Als het aan NAC ligt, dus mét Van Gastel op de bank.

Bekijk hier al onze video's
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Meer Beşiktaş
Meer over Beşiktaş
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Meer Süper Lig
Meer over Süper Lig
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.