Alleen NAC Breda blokkeert Besiktas-deal Van Bronckhorst nog

Reacties

Giovanni van Bronckhorst kan de nieuwe trainer worden van Besiktas, zo bevestigen bronnen in Turkije. De oud-international en voormalig trainer van Feyenoord en Rangers FC is in gesprek met de grootmacht uit Istanbul. Er is echter nog één obstakel.

Alleen NAC Breda blokkeert Besiktas-deal Van Bronckhorst nog
© Pro Shots

Dat zit zo. Van Bronckhorst wil het avontuur aangaan met Jean-Paul van Gastel. Hij werkte bij Feyenoord en in China al perfect samen met de huidige trainer van NAC Breda. Volgens ingewijden wil Besiktas tegemoet komen aan de wens van Van Bronckhorst.

De Turken zijn zelfs bereid een afkoopsom te betalen, maar NAC Breda wil zijn trainer niet laten gaan. Van Gastel maakt tot dusver een goede indruk in Breda en wil via de play-offs terugkeren naar de Eredivisie. NAC staat momenteel negende in Keuken Kampioen Divisie, met een achterstand van acht punten op de tweede plaats die recht geeft op directe promotie.

Van Gastel zelf staat open voor een vertrek naar Turkije. Behalve dat het gaat om een sportieve vooruitgang, kan hij zich ook financieel verbeteren. Besiktas hoopt nu dat de vijf geldschieters van NAC Breda, die anderhalf jaar geleden de club kochten, de directie overtuigen mee te werken aan een vertrek naar Istanbul.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.