NAC neemt ontgoochelde Superboer Lazic op proef

Reacties

Vlatko Lazic gaat vanaf woensdag proberen een contract af te dwingen bij NAC Breda, nadat het Eredivisieavontuur met De Graafschap hem onlangs door de neus werd geboord.

NAC neemt ontgoochelde Superboer Lazic op proef

Lazic was de laatste jaren een vaste waarde bij De Graafschap en dacht na de promotie dat zijn Eredivisiedroom dan eindelijk in vervulling zou gaan. De 26-jarige rechtsback had echter een aflopend contract in Doetinchem, dat tot zijn grote teleurstelling niet werd verlengd.

De bij Ajax opgeleide speler gaf aanvankelijk zelf aan bij De Graafschap te willen vertrekken om in de Eredivisie te gaan spelen, maar wilde na promotie via de play-offs graag blijven.

'De supporters vroegen zich ook steeds af wanneer ik zou bijtekenen. Ik was zelfs bereid om wat salaris in te leveren', zei hij na zijn vertrek tegen Omroep Gelderland. 'Je wilt toch juist verder bouwen? Ik vraag me serieus af of De Graafschap op deze manier wel klaar is om een niveau hoger te gaan spelen.'

Lazic, die zich de laatste jaren naar eigen zeggen tot multifunctionele speler ontplooide, speelde ook voor FC Dordrecht, RBC Roosendaal en het Belgische Turnhout.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.