NAC haalt zoon Excelsior-coach Van der Gaag op bij Benfica

Reacties

NAC Breda heeft zich per direct versterkt met Jordan van der Gaag. De achttienjarige middenvelder wordt overgenomen van de Portugese grootmacht Benfica en tekent een contract tot medio 2020.

NAC haalt zoon Excelsior-coach Van der Gaag op bij Benfica

Van der Gaag, zoon van Excelsior-trainer Mitchell van der Gaag, sluit in eerste instantie nog niet aan bij de hoofdmacht van NAC. Toch zijn de verwachtingen in Breda hoog, blijkt uit de woorden van technisch directeur Hans Smulders (foto). 'Jordan is een Nederlandse middenvelder met veel potentieel. Wij hebben hem dan ook gehaald met het oog op de toekomst.'

'Het is goed om te zien dat hij ervoor kiest om zich bij ons verder te ontwikkelen. Hij zal aansluiten bij het dagprogramma van onze selectie in Zundert en het plan is om hem dit seizoen met name mee te laten spelen in het tweede elftal en onze Onder 19', aldus Smulders.

Van der Gaag, die verschillende jeugdelftallen van Oranje doorliep, groeide op in Portugal omdat zijn vader daar actief was als speler en trainer. Benfica besloot de middenvelder al op jonge leeftijd toe te voegen aan zijn befaamde jeugdopleiding. In 2016 tekende hij zijn eerste contract, vorig seizoen werd Van der Gaag verhuurd aan Estoril.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.