NAC haalt oude bekende van Van der Gaag van Vitesse-bank

Reacties

NAC Breda heeft zich voor de tweede seizoenshelft versterkt met Khalid Karami. De rechtsback wordt op huurbasis overgenomen van Vitesse, bevestigen beide clubs.

NAC haalt oude bekende van Van der Gaag van Vitesse-bank

De 29-jarige Karami maakte afgelopen zomer met hoge verwachtingen de overstap van Excelsior naar Vitesse. In Arnhem zag trainer Leonid Slutsky het echter niet in hem zitten. Karami kwam zelfs geen enkele keer binnen de lijnen namens Vitesse in de Eredivisie.

Bij NAC wordt Karami herenigd met Mitchell van der Gaag. De trainer van NAC werkte bij Excelsior ook al samen met de verdediger. 'Voor mij biedt deze verhuur een goede uitkomst. Ik heb hele goede ervaringen met de trainer opgedaan bij Excelsior. Dat opgeteld bij het gegeven dat NAC een prachtige club is met een stadion vol mensen die echt leven voor het voetbal gaf mij de doorslag om voor NAC te kiezen', reageert Karami op de clubwebsite van NAC.

Karami is al de derde rechtsback in de selectie van NAC, dat reeds beschikte over Pelé van Anholt en Fabian Sporkslede. Van Anholt en Sporkslede kunnen ook als middenvelder uit de voeten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.