Naam Mbappé klinkt bij groots Madrileens ontvangst Hazard

Reacties

Het is nog wachten op een rugnummer, maar Eden Hazard voelde zich bij zijn presentatie bij Real Madrid al meer dan welkom.

Naam Mbappé klinkt bij groots Madrileens ontvangst Hazard

In afwachting van de entree van Hazard ging er overigens een andere naam rond door Estadio Santiago Bernabéu, waar zo'n vijftigduizend mensen waren gekomen om de Rode Duivel welkom te heten. 'Wij willen Mbappé!', luidde de roep om nóg meer Galáctico's. Het was allerminst een blijk van afkeuring. De Belg is zeer welkom in de Spaanse hoofdstad, om De Koninklijke nieuwe glans te geven na een beroerd seizoen.

President Florentino Pérez plaatste Hazard bij zijn welkomwoord in het rijtje der groten. 'In onze geschiedenis van 117 jaar hebben we geweldige spelers gehad, zoals Hazard', klonk het uit de mond van de president, die inmiddels ruim 300 miljoen euro heeft uitgegeven aan nieuwe spelers. De recordinvesteringen moet leiden tot grootse daden. 'We zijn Real Madrid: wij willen steeds meer titels en altijd winnen. Het onmogelijke waarmaken: dat is onze visie', aldus Pérez. 'Om ons daarbij te helpen hebben we een geweldige speler. Ik keek er al een tijdje naar uit om dit te zeggen: Welkom, Eden Hazard!'

Voor de Belgische aanvaller kwam met de transfer van Chelsea naar Real Madrid een droom uit, zo herhaalde hij in Santiago Bernabéu. 'Ik heb veel zin om te spelen binnen een maand en veel titels te winnen. Zoals de voorzitter zei, het was mijn droom als kind om voor Madrid te spelen. Nu ben ik hier. Ik wil alleen maar genieten van dit moment. Muchas gracias.'

Vooralsnog is het gissen naar met welk rugnummer Hazard gaat spelen. De Belg kreeg een shirt met enkel zijn achternaam. Op dit moment is alleen nummer 16 beschikbaar, maar de verwachting is dat er meer opties komen aangezien er spelers op de nominatie staan voor een afscheid. Door alle aankopen – naast Hazard zijn ook Ferland Mendy, Luka Jovic, Éder Militão en Rodrygo al aangetrokken – is de Madrileense kleedkamer overvol.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.