Na vervelend vertrek uit China duikt Samba Sam op in Turkije

Reacties

Sam Larsson heeft een nieuwe club. De voormalig speler van SC Heerenveen en Feyenoord liet zijn contract met het Chinese Dalian Professional ontbinden en was daardoor transfervrij. Antalyaspor pikte de Zweed op.

Na vervelend vertrek uit China duikt Samba Sam op in Turkije

Na twee jaar kwam een einde aan het avontuur van Samba Sam in Azië. Het coronavirus brak uit en de aanvaller zat vast in China. Daardoor zocht hij naar een uitweg. Lange tijd speelde Larsson geen wedstrijden, maar de 29-jarige dribbelaar kwam in het einde van het seizoen toch weer in actie. Degradatie kon hij echter niet voorkomen.

In april liet Larsson zijn lucratieve contract met Dalian ontbinden. 'Er zijn voorwaarden in het contract opgenomen waarin staat dat de werkgever de werknemer moet betalen', vertelde Larsson destijds aan het Zweedse AftonBladet. 'Als dat niet gebeurt, heb je na verloop van tijd als speler het recht om het contract op te zeggen en dat heb ik gedaan. Ik kreeg niet betaald.'

Nu duikt hij op bij Antalyaspor. In Turkije moet Larsson zijn carrière nieuw leven inblazen. Hij tekent een contract voor twee seizoenen met de optie voor nog een jaar. In het verleden kwam hij ruim honderdvijftig wedstrijden uit in de Eredivisie. Dat deed hij verspreid over SC Heerenveen en Feyenoord. Daarnaast is Larsson viervoudig international.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.