Na ultrakort Saudisch avontuur lonkt Polen voor Van den Brom

Reacties

John van den Brom neemt mogelijk snel weer plaats op de trainersbank. Na zijn avontuur in het Midden-Oosten lonkt Polen als nieuwe werkterrein.

Na ultrakort Saudisch avontuur lonkt Polen voor Van den Brom
© Pro Shots

Van den Brom zag begin mei zijn avontuur in Saudi-Arabië al ten einde komen. Een maand na zijn debuut zette Al-Taawoun een punt achter de samenwerking. Mogelijk zet hij zijn trainersloopbaan voort in Polen.

Zijn naam is gevallen bij Lech Poznan, dat na het vertrek van succescoach Maciej Skorza vanwege persoonlijke omstandigheden naarstig op zoek is naar een nieuwe trainer. 'Er zijn zowel Poolse als buitenlandse kandidaten. Ik kan zeggen dat er minder Poolse dan buitenlandse kandidaten zijn', zei woordvoerder Maciej Henszal.

Onder anderen Sven-Gorän Eriksson en Alan Pardew zouden zijn aangeboden, maar in Polen wordt geopperd dat Van den Brom na eerste gesprekken een van de grote kanshebbers is voor de vacature. Witte rook is er nog niet bij Lech Poznan, waar met doelman Mickey van der Hart een Nederlander onder contract staat. Haast is wel geboden, want over enkele weken speelt de club in de voorronde van de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.