Na Ronaldo ook lelijk borstbeeld voor Bale, keeper bestelt taxi na blunders

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Na Ronaldo ook lelijk borstbeeld voor Bale, keeper bestelt taxi na blunders

• Keeper Fabio is op staande voet ontslagen door de Braziliaanse club Figueirense. De 38-jarige sluitpost besloot halverwege het duel met Boa, na een eerste helft waarin hij een weinig vlekkeloze indruk maakte, naar huis te gaan. 'Hij gaf geen commentaar en vertrok gewoon', aldus trainer Carlos Arini na afloop van de 2-0 nederlaag van zijn ploeg. Sappig detail: Fabio bestelde een taxi om thuis te komen.

Een van de blunders van Fabio:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Verdediger Mateo Musacchio tekende dinsdag bij AC Milan. De Argentijn vertrok na acht jaar bij Villarreal. Dat de club een plaats in zijn hart heeft veroverd, is wel duidelijk: hij hield het niet droog bij de laatste persconferentie.

'Ze zijn fysiek niet sterk en erg naïef. Zonder intentie kunnen ze je schade toebrengen met een trap, aangezien ze vrij onhandig zijn. Ook technisch zijn ze niet erg goed.'
Carlos Tévez is één van de best betaalde spelers van de wereld bij Shanghai Shenhua, maar hij is niet onder de indruk van het niveau in China. Tegenover GiveMeSport liet hij zijn licht schijnen op het Chinese voetbal.

• Het borstbeeld van Cristiano Ronaldo op het vliegveld in Madeira deed eind maart een hoop stof opwaaien. Het Britse sportwedbureau Paddy Power besloot daarom dezelfde kunstenaar de opdracht te geven een borstbeeld te maken voor Ronaldo's ploeggenoot Gareth Bale. En met succes (of juist niet): ook dit is een opvallende creatie geworden.

Kunstenaar Emanuel Santos is apetrots op zijn nieuwe creatie.
Kunstenaar Emanuel Santos is apetrots op zijn nieuwe creatie.

• Manchester United speelt op 4 juni een testimonial voor Michael Carrick. Sir Alex Ferguson komt speciaal voor de gelegenheid terug uit zijn pensioen om zijn voormalige pupillen nog eens aan te sturen. De legendarische Schot waarschuwt alvast: zorg dat je fit bent!

• Wie ook bij die wedstrijd aanwezig is, is Patrice Evra. De Marseille-verdediger zit op het vliegveld te wachten op zijn vlucht en wat doe je dan? Precies, beatboxen.

• President Donald Trump tweette woensdagochtend het woordje 'covfefe'. De bijzondere tweet van de toch al spraakmakende Trump leidt op het internet tot veel ludieke reacties. Ook voetbalclubs Hertha BSC en Bröndby IF doen een duit in het zakje. Beide clubs presenteren de komst van een nieuwe speler genaamd Covfefe. Gary Lineker heeft er zelfs een speciale feestdag van gemaakt.

'Ik denk dat Real Madrid te verslaan is, maar het moet gezegd worden dat ze een aantal spelers hebben die de wedstrijd kunnen beslissen. Cristiano Ronaldo bijvoorbeeld'
• Edgar Davids was dinsdag in Turijn en werd gevraagd naar de Champions League-finale. De Nederlander, die zes seizoenen voor Juventus speelde, heeft een waardevol advies aan zijn oude ploeg: houd Cristiano Ronaldo in de gaten!

• Waar de meeste voetballers ergens op de Atlantische Oceaan drijven, bereidt SC Heerenveen-verdediger Doke Schmidt zich alweer voor op het komende seizoen. Zo te zien kunnen we volgend jaar veel slaloms van de 25-jarige stopper vewachten.

Cristiano Ronaldo junior had het weer eens op zijn heupen.

Eljero Elia neemt je mee in zijn warming-up.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.