Na nieuwe schoenen van Mourinho nu weer een mooi Roma-cadeau voor Afena-Gyan

Reacties

AS Roma heeft de doorbraak van Felix Afena-Gyan beloond met een nieuw, verbeterd contract. Voor de jonge aanvaller is het een mooie bekroning voor een seizoen waarin hij zijn kans greep.

Na nieuwe schoenen van Mourinho nu weer een mooi Roma-cadeau voor Afena-Gyan
© Pro Shots

Afena-Gyan groeide op in Ghana en werd vorig jaar door Roma naar Europa gehaald. De spits begon in de jeugdopleiding van de hoofdstedelingen, maar werd door José Mourinho al snel bij het eerste elftal gehaald. De coach beloofde Afena-Gyan dat hij nieuwe schoenen ter waarde van achthonderd euro voor hem zou kopen als de spits zou scoren en dat gebeurde in november. Afena-Gyan scoorde toen zelfs twee keer en hielp Roma aan een 0-2 zege op Genoa.

Mourinho bewees een man van zijn woord te zijn, ging daags na de wedstrijd naar de winkel en kocht voor Afena-Gyan de beloofde schoenen. De coach liet de jongeling tot dusver bij 22 wedstrijden meedoen. Het is vooralsnog bij die twee doelpunten tegen Genoa gebleven.

Bij Roma ziet men nog veel rek in Afena-Gyan, die inmiddels ook Ghanees international is en in november naar het WK hoopt te gaan. De aanvaller heeft woensdag een nieuw contract getekend bij Roma, tot medio 2026. Op naar de schoenenwinkel om dat te vieren?

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.