Na Ajax, AZ en ADO stalt Chelsea Familia-Castillo in het Championship

Reacties

In de zoektocht naar meer speeltijd keert Juan Familia-Castillo Chelsea voor de vierde keer tijdelijk de rug toe. De 21-jarige linkervleugelverdediger verkast op huurbasis naar Birmingham City.

Na Ajax, AZ en ADO stalt Chelsea Familia-Castillo in het Championship
© Pro Shots

Na een geruisloze uitleenbeurt aan Ajax, de club waar Familia-Castillo zijn opleiding genoot, stalde Chelsea de Nederlands jeugdinternational vorige zomer bij AZ. Omdat hij ook in Alkmaar weinig uitzicht had op speeltijd, besloten de Londenaren de verdediger in de winterstop terug te roepen en onder te brengen bij ADO Den Haag. Bij de degradant slaagde Familia-Castillo er wel in om zich in de basis te knokken en kwam hij tot zeventien Eredivisieduels.

Bij Birmingham City krijgt Familia-Castillo de kans om speelminuten op te doen in het Championship. De nummer achttien van het vorige seizoen, waar Lee Bowyer aan het roer staat, huurt de voormalig Ajacied voor één seizoen. Het contract van Familia-Castillo bij Chelsea loopt nog door tot de zomer van 2023.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.