Van Alkmaar naar Den Haag: Chelsea schuift met Familia-Castillo

Reacties

Juan Familia-Castillo maakt het seizoen op huurbasis af bij ADO Den Haag. De twintigjarige linksback is door Chelsea teruggeroepen van zijn huurperiode bij AZ.

Van Alkmaar naar Den Haag: Chelsea schuift met Familia-Castillo
© Pro Shots

In Alkmaar was er voor de Nederlandse jeugdinternational te weinig uitzicht op speeltijd. Hij kwam in het huidige Eredivisie-seizoen nog maar tot één invalbeurt bij AZ en speelde ook niet in de Europa League. De Engelse grootmacht heeft besloten dat het voor de ontwikkeling van Familia-Castillo beter is om een nieuwe stap te maken.

De ex-Ajacied is voor ADO Den Haag al de derde versterking van de winterse transferperiode. Trainer Ruud Brood kon eerder al Daryl Janmaat en Marko Vejinovic bij zijn selectie verwelkomen. ADO is voor Familia-Castillo, die lang in de jeugdopleiding van Ajax speelde, al de derde club waar hij door Chelsea aan verhuurd wordt. Vorig seizoen huurde Ajax de flankspeler, maar voor de Amsterdammers kwam hij nooit in actie in de Eredivisie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.