MVV 'troeft Belgische topclubs af' en presenteert Buifrahi

Reacties

MVV Maastricht heeft vol trots Rayan Buifrahi gepresenteerd. De achttienjarige aanvaller werd volgens de Limburgers begeerd door verschillende topclubs uit België, maar tekent nu voor twee seizoenen met een optie op nog een jaar in De Geusselt.

MVV 'troeft Belgische topclubs af' en presenteert Buifrahi
© Publiciteitsvisie.nl

Buifrahi komt over van KV Oostende, waar hij afgelopen seizoen in het beloftenteam speelde. Daar scoorde hij liefst 25 keer en leverde hij ook nog 17 assists, wat interesse opleverde van topclubs uit België. 'Hij kon inderdaad naar Belgische topclubs maar komt naar De Geusselt vanwege het feit dat we hier een echte ontwikkelclub zijn. Dat hebben we afgelopen seizoen ook duidelijk laten zien', vertelt technisch manager Ronny van Geneugden op de clubsite van MVV.

Buifrahi speelde in het verleden in de jeugdopleiding van Anderlecht en Club Brugge. Het talent kan uit de voeten als linksbuiten en als aanvallende middenvelder. 'Het is een jong veelbelovend talent dat zich hier verder kan ontwikkelen. Buifrahi heeft onder meer een prima voetbalinzicht en een goede traptechniek', vervolgt Van Geneugden.

MVV klopte voor de komst van Buifrahi aan bij Veer Zien MVV, een stichting die donaties werft om de Limburgse club financieel te ondersteunen. 'Een van onze donateursdoelen is versterking van de selectie. We hebben al eerder bijgedragen aan de contractverlenging van Marko Kleinen, we zijn blij dat we nu bij de komst van Buifrahi opnieuw financieel kunnen ondersteunen', zegt Guido Vanderbroeck namens de stichting.

Op de linksbuitenpositie kan MVV versterking gebruiken. De club zag donderdag Ruben van Bommel de overstap maken naar AZ.

Bekijk hier al onze video's
Meer MVV Maastricht
Meer over MVV Maastricht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.