Muslera schiet uit zijn slof: doelman van Galatasaray woest op eigen fans

Galatasaray ligt op koers om zich te plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League, maar een deel van de aanhang dreigde voor de thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille roet in het eten te gooien. Doelman Fernando Muslera kon daar met zijn hoofd niet bij: hij werd woest op de eigen fans.

Galatasaray
Galatasaray
4 - 2
Olympique Marseille

Galatasaray nam in de thuiswedstrijd tegen Marseille een 2-0 voorsprong en leek er daardoor een mooie avond van te gaan maken. Bij een corner van de bezoekers, acht minuten voor rust, gooiden supporters van de thuisploeg echter van alles het veld op. Scheidsrechter Tobias Stieler legde het spel even stil en toen schoot Muslera uit zijn slof. De goalie van Galatasaray stormde zijn doel uit, foeterend op de fans die voor deze onderbreking gezorgd hadden.

Na een klein oponthoud werd de wedstrijd hervat. Uit de corner van Marseille kwam niets: Galatasaray staat halverwege met 2-0 voor tegen de Fransen.

Voor Marseille voelde het moment bij de hoekschop waarschijnlijk als een vervelend déjà vu. Afgelopen weekend werd de competitietopper tussen Marseille en Olympique Lyon gestaakt, nadat Marseille-middenvelder Dimitri Payet voor het nemen van een corner geraakt werd door een uit het publiek gegooid flesje water. Payet werd eerder dit seizoen ook al aangevallen door een fan van OGC Nice. Vanwege een schorsing is Payet er deze donderdag tegen Galatasaray niet bij.