Musa na nog geen honderd dagen weer weg uit Nigeria

Reacties

De terugkeer van voormalig VVV-aanvaller Ahmed Musa naar zijn thuisland is van korte duur gebleken. Nog geen honderd dagen nadat Kano Pillars de komst van Musa had aangekondigd, is de Nigeriaan teruggekeerd op Europese bodem. Fatih Karagümrük heeft Musa vastgelegd.

Musa na nog geen honderd dagen weer weg uit Nigeria
© Pro Shots

De Turken werden afgelopen seizoen achtste in de competitie en hopen met Musa (28) binnen de gelederen mee te doen in de strijd om de Europese tickets. Het ambitieuze Fatih Karagümrük SK legde eerder met Fabio Borini en Lucas Biglia al enkele grote namen vast. Kerim Frei, vorig seizoen speler van FC Emmen, staat ook onder contract bij de Turken.

Musa keerde midden april terug in Nigeria, nadat hij een tijdje clubloos was geweest. Bij Kano Pillars verdiende Musa in 2010 een transfer naar VVV-Venlo. In de Eredivisie maakte hij dusdanig veel indruk dat CSKA Moskou anderhalf jaar later al de portemonnee trok. Musa speelde daarna nog voor Leicester City en Al Nassr in Saoedi-Arabië.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.