MSN herenigd, Van Gaal in AZ-pak in Alkmaar

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

MSN herenigd, Van Gaal in AZ-pak in Alkmaar

Neymar mag dan met de clubleiding van Barcelona in de clinch liggen, zijn oude aanvalsmaatjes Luis Suárez en Lionel Messi zijn beduidend minder haatdragend richting de naar Parijs vertrokken Braziliaan.

Volvió @3gerardpique 😂😂😂

Een bericht gedeeld door Leo Messi (@leomessi) op

'Het is vooral heel belangrijk dat AZ mensen aanstelt die verstand van zaken hebben. Daar valt of staat alles mee. Er lopen hier mensen rond met stuk voor stuk een duidelijke visie. Een visie die bij AZ past. Hier wordt een nieuwe standaard neergezet. Ik ben trots dat ik bij deze club heb mogen werken.'
Louis van Gaal is onder de indruk van de opleiding van AZ. De Alkmaarse club kreeg alle lof toegezwaaid van de 66-jarige trainer in ruste, die op het trainingscomplex van AZ rondliep in AZ-kledij. (AZ-website)

• De eerste helft van het duel tussen de reserves van Hangzhou Greentown en Meixian Techand was met veertig minuten al aan de korte kant. De tweede helft was na 38 minuten al gedaan. De reden voor deze inperking was meer dan opmerkelijk. Scheidsrechter van dienst was namelijk bang zijn vliegtuig te missen en nam het zekere voor het onzekere. En dat deed hij door gewoon eerder af te fluiten. De Chinese bond heeft een onderzoek gelast.

'Het is sowieso opmerkelijk hoe zo'n jonge kerel na zo'n korte tijd al zo bij ons speelt. En dan ook nog eens niet op zijn beste positie.'
Rick van Drongelen, met zijn achttien jaar de jongste Nederlander ooit in de Bundesliga, heeft indruk gemaakt op zijn trainer Markus Gisdol. De Zeeuwse verdediger verhuisde deze zomer van Sparta Rotterdam naar Hamburger SV. (Kicker)

Zlatan Ibrahimovic werkt aan zijn herstel. Zal hij nog zo kunnen scoren als dertien jaar geleden?

• Er schuilt een danser in Giovanni van Bronckhorst. Kijk naar de moves van de Feyenoord-trainer.

• Het is en blijft een onvergetelijke beleving als je voor het eerst een stadion betreedt, en zeker als je nog jong bent.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.