Moyes is vol lof over aanwinst Álvarez: 'Hij voegt kwaliteit toe'

Reacties

Bij West Ham United werd gevreesd voor het huidige seizoen, maar na een goede start met onder meer een zege op Chelsea staan de gezichten in het London Stadium al wat vrolijker. Manager David Moyes is bovendien tevreden met zijn zomeraanwinsten.

Moyes is vol lof over aanwinst Álvarez: 'Hij voegt kwaliteit toe'
© Pro Shots
Brighton & Hove Albion
Brighton & Hove Albion
1 - 3
West Ham United
West Ham United

De Schotse manager wist dat hij Declan Rice zou verliezen, maar met het astronomische bedrag dat stadgenoot Arsenal voor zijn talisman betaalde, heeft hij gezien hoe zijn selectie is versterkt met onder meer Ajacied Edson Álvarez. 'De nieuwe aawinsten hebben het humeur binnen de club de afgelopen week wel opgevijzeld', aldus Moyes over de Mexicaan en de van Southampton overgekomen James Ward-Prowse.

'Ze hebben ook heel veel verschillende kwaliteiten meegebracht. Natuurlijk kunnen we ze nog niet helemaal beoordelen: ze hebben vooral getraind, en bij Édson heb je het over twintig minuten speeltijd. Maar je ziet wel dat er enthousiasme is over hen. We staan er goed voor, nu gaan we kijken of we tegen Brighton & Hove Albion wat kunnen halen', aldus Moyes over de volgende opponent.

VI wist vrijdag nog meer goed nieuws voor Moyes te melden: de Conference League-houdende trainer krijgt binnenkort de beschikking over nog een Ajacied: Mohammed Kudus. De manager wilde daar niet veel over zeggen. 'De club is er druk mee bezig, we hopen dat we nog wat spelers kunnen halen. Ik denk van wel, laten we zien wat ervan komt.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.