'Mourinho ziet Ziyech als oplossing voor aanstaand probleem'

Reacties

Hakim Ziyech staat op de lijst van AS Roma om de ploeg deze winter te versterken. Trainer José Mourinho ziet de 29-jarige spelmaker volgens Tuttosport als ideale vervanger voor Nicolò Zaniolo, die wordt gevolgd door Tottenham Hotspur.

'Mourinho ziet Ziyech als oplossing voor aanstaand probleem'
© Pro Shots

Roma houdt sterk rekening met een winterse transfer van Zaniolo. Tottenham-manager Antonio Conte is gecharmeerd van zijn landgenoot, die sinds de zomer van 2018 in Rome speelt. Daarvoor was hij actief voor Internazionale. Eerder werd de elfvoudig international van Italië al gelinkt aan Nottingham Forest en West Ham United. Bij een eventueel vertrek moet Roma in actie komen op de transfermarkt.

De cover van Tuttosport met links onderin het nieuws over Ziyech.
De cover van Tuttosport met links onderin het nieuws over Ziyech.

Mourinho heeft zijn lijstjes klaar en daar staat volgens Tuttosport de naam van Ziyech bovenaan. De aanvallende middenvelder kwam de afgelopen wedstrijden van Chelsea door blessureleed van concurrenten weer wat meer aan spelen toe, maar in de toekomstplannen van de Londenaren komt Ziyech niet voor.

Roma zou voor hem een oplossing kunnen bieden, al is het maar tijdelijk in de vorm van een verhuurperiode. Ziyech werd eerder genoemd bij AC Milan, Barcelona en zijn oude club Ajax. Hij ligt nog tot medio 2025 vast op Stamford Bridge. Gerard Deulofeu van Udinese wordt gezien als alternatief voor Ziyech.

Bekijk hier al onze video's
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer H. Ziyech
Meer over H. Ziyech
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.