Mourinho wacht op de échte Bale: 'Wil je hier blijven of niet spelen bij Real?'

Reacties

Gareth Bale is dit seizoen nog maar van minimale waarde geweest voor Tottenham Hotspur. José Mourinho lijkt het geduld met de aanvaller langzaam maar zeker te verliezen.

Mourinho wacht op de échte Bale: 'Wil je hier blijven of niet spelen bij Real?'
© Pro Shots

De Engelse media smullen van een video die wordt gedeeld door Spurs TV. Terwijl er beelden van een keepersoefening worden getoond, klinkt de stem van Mourinho, die in gesprek is met zijn assistenten. Volgens de Engelse berichtgeving herhaalde de coach de woorden die hij eerder in een persoonlijk gesprek met Bale uitsprak: 'Wil je hier blijven? Of wil je terug naar Real Madrid en niet meer voetballen?'

Tottenham heeft nog maar weinig plezier gehad van Bale, die afgelopen zomer op huurbasis terugkeerde van Real. De Welshman kwam binnen met een knieblessure en daarvan hersteld speelde hij nog maar 623 minuten voor Tottenham. De aanvaller deed in december voor het laatst mee, in de bekerwedstrijd tegen Stoke City, en pikte toen nog een goaltje mee.

Bale viel in het Britannia Stadium uit met een kuitblessure en miste daardoor weer drie wedstrijden van Tottenham. Inmiddels is hij weer fit, maar in de competitiewedstrijden tegen Fulham en Sheffield United hield Mourinho de aanvaller negentig minuten op de bank. Zondag kreeg Steven Bergwijn nog de voorkeur en de Nederlander speelde een sterke wedstrijd.

Bij Real hoopt men dat Tottenham Bale na dit seizoen definitief wil overnemen. De aanvaller is in de Spaanse hoofdstad immers al een tijdje niet meer gewenst. Zijn contract bij Real loopt nog tot de zomer van 2022 door.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.