Mourinho toont menselijke kant na emotioneel verzoek journalist

Reacties

José Mourinho heeft zich in aanloop naar het Europa League-duel met het Noord-Macedonische Shkendija van zijn beste kant laten zien. De manager van Tottenham Hotspur werd tijdens de persconferentie door een journalist om een foto gevraagd als eerbetoon aan diens overleden vader.

Mourinho toont menselijke kant na emotioneel verzoek journalist
© Pro Shots

'Ik wil je iets vragen namens mijn vader, die inmiddels in de hemel is', zo richtte journalist Igor Aleksandrovic het woord tot Mourinho. 'Toen mijn vader heel ziek was, vertelde hij me dat ik een foto aan jou zou moeten vragen als ik ooit de kans daarvoor zou krijgen. Mijn vader had heel veel respect voor jou. Als je me zou toestaan om een foto met jou te nemen, zal ik die foto inlijsten en op de laatste rustplaats van mijn vader zetten. Dus hierbij mijn vraag: vind je het goed, als de wedstrijd goed gaat en het met jouw team ook goed gaat, om na de wedstrijd met mij op de foto te gaan?'

Mourinho stelde de journalist al snel gerust. 'Die foto hangt niet af van of het goed gaat met het team. We gaan het doen. Als je ons kunt ontmoeten voor de wedstrijd of in het hotel, dan is dat misschien makkelijker. Als het na de wedstrijd is, is dat ook goed. Nogmaals, dat hangt helemaal niet af van het resultaat. Het is mij een genoegen om de foto met jou te nemen en een eer richting jouw vader. Ik respecteer het zeer dat hij zo over mij dacht. Dat verdien ik niet, maar toch enorm bedankt.' Op de social media van Tottenham Hotspur is te zien hoe Mourinho en Aleksandrovic de foto hebben genomen.

Tottenham Hotspur speelt donderdagavond om 20.00 uur de uitwedstrijd in Noord-Macedonië tegen Shkendija in de derde voorronde van de Europa League. Het scheelde echter weinig of Spurs was al uitgeschakeld in het Europa League-toernooi. Op bezoek bij Lokomotiv Plovdiv

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.