Mourinho sneert naar Premier League: 'De beste competitie van de wereld...'

Reacties

Het is de bedoeling dat Tottenham Hotspur en Fulham het woensdag om 19.00 uur Nederlandse tijd tegen elkaar gaan opnemen, maar een paar uur voor de aftrap is het nog altijd onzeker of de derby wel door zal gaan. Tottenham-coach José Mourinho denkt er het zijne van.

Mourinho sneert naar Premier League: 'De beste competitie van de wereld...'
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
1 - 1
Fulham
Fulham

In de Premier League werden deze week achttien positieve coronatests afgenomen en daardoor ging er maandag al een streep door Everton-Manchester City. Ook bij Fulham zijn er coronazorgen, waardoor de wedstrijd tegen Tottenham op losse schroeven staat. Een paar uur voor aanvang van dit duel is er nog altijd geen duidelijkheid gekomen.

Via Instagram maakt Mourinho zijn onvrede over de gang van zaken kenbaar. De coach deelt een video waarop hij op de bank ligt, vier uur voor de geplande aftrap. 'Een wedstrijd om zes uur (Engelse tijd, red.) en we weten nog steeds niet of we gaan spelen. De beste competitie van de wereld…', schrijft de sarcastische Mourinho erbij.

Dinsdagavond kwam nog naar buiten dat Engelse voorzitters met elkaar in gesprek waren over een competitiestop van twee weken, vanwege het aantal coronabesmettingen binnen de Premier League. Dinsdag werden in de League One en League Two al negen wedstrijden afgelast en ook Millwall - Watford in het Championship kon niet plaatsvinden.

Naast Tottenham-Fulham staat voor vanavond nog een Premier League-wedstrijd op het programma: kampioen Liverpool neemt het, zoals het er nu naar uitziet, om 21.00 uur op tegen Newcastle United.

Wo 30 dec. 2020

Wo 13 jan. 2021

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.