Mourinho negeert vragen en houdt monoloog: 'Excuses aan de studio'

Reacties

Na de ontluisterende nederlaag tegen Internazionale had José Mourinho zaterdag geen zin om vragen van journalisten te beantwoorden. In de plaats daarvan zocht de trainer van AS Roma in een monoloog naar een verklaring voor de nederlaag.

Mourinho negeert vragen en houdt monoloog: 'Excuses aan de studio'
© Pro Shots
AS Roma
AS Roma
0 - 3
Internazionale
Internazionale

'Mijn excuses aan de studio en aan de mensen thuis die misschien geïnteresseerd zijn in hun vragen', aldus Mourinho voor de camera van DAZN. Met 'hun' doelde de Portugees op de analytici in de studio. 'Internazionale is in normale omstandigheden sterker en in niet-normale omstandigheden zijn ze véél sterker dan wij. Vorig seizoen hadden ze 29 punten meer dan Roma. Nu was het door de blessures en schorsingen erg, erg moeilijk voor ons.'

Mourinho kon niet beschikken over onder anderen Tammy Abraham, Rick Karsdorp, Stephan El Shaarawy, Lorenzo Pellegrini en Leonardo Spinazzola. 'Ons aanvallende potentieel was praktisch nul. We kregen drie kansen en scoorden niet.' Per slot van rekening zal Roma het tegen Spezia ook moeten doen zonder Gianluca Mancini en Nicolò Zaniolo, die tegen Internazionale op de bon werden geslingerd.

'De scheidsrechter heeft het goed gedaan. Hij heeft het resultaat totaal niet beïnvloed. Hij had alleen Bryan Cristante ook geel moeten geven. Wij zijn de meest ongedisciplineerde ploeg in de Serie A. We hebben meer kaarten dan iedereen', aldus een cynische Mourinho tot slot.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Simone Inzaghi
Internazionale heeft zaterdag niet zijn beste wedstrijd van het seizoen gespeeld, vindt Simone Inzaghi. 'Maar we troffen in Roma wel een ploeg die pas één keer thuis had verloren, dus als je hier wint, dan doet dat iets met het zelfvertrouwen', verklaarde de trainer tegenover DAZN. Net als Mourinho's Roma kon ook Inzaghi niet beschikken over een topfitte selectie. Daar maalde hij na afloop niet om. 'Roma had veel afwezigen, maar wij ook. Ik ben gelukkig genoeg om deze belangrijke spelers te mogen coachen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.