Mourinho laat zich meteen gelden tijdens eerste minuten Karsdorp

Reacties

AS Roma heeft ook de oefenwedstrijd in de voorbereiding gewonnen. Na de 10-0 zege op de semiprofs van Montecatini werd het naar de Serie B gepromoveerde Ternana ook verslagen (2-0). Rick Karsdorp maakte zijn eerste minuten onder trainer José Mourinho, die Edin Dzeko in ere herstelde.

Mourinho laat zich meteen gelden tijdens eerste minuten Karsdorp
© Pro Shots

De Bosnische spits was onder trainer Paulo Fonseca zijn aanvoerdersband kwijtgeraakt na een clash met de landgenoot van Mourinho. Er ontstond onvrede over die beslissing, Dzeko is immers al jarenlang belangrijk met veel goals voor AS Roma. Men zal dan ook blij zijn geweest toen Dzeko weer met de aanvoerdersband liep tijdens de tweede oefenwedstrijd van AS Roma.

In de eerste helft droeg Gianluca Mancini nog de band, in het tweede bedrijf werd Dzeko gekozen als aanvoerder. Mourinho liet zijn elftal opdraven in een 4-2-3-1-opstelling, met Karsdorp als rechtsback. Ook Stephan El Shaarawy kreeg zijn eerste minuten in de voorbereiding. Carles Pérez en Maresh Kumbulla waren uiteindelijk verantwoordelijk voor de enige twee goals.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.