Mourinho grapt over haar Conte, Wikipedia-pagina Lamprou aangepast

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Mourinho grapt over haar Conte, Wikipedia-pagina Lamprou aangepast

José Mourinho liet tijdens de persconferentie van maandagmiddag de kans niet onbenut om een grap te maken over het haar van Chelsea-trainer Antonio Conte.

• De Wikipedia-pagina van Kostas Lamprou zag er maandag kortstondig iets anders uit. De uitspraak van zijn naam was door iemand aangepast in: 'Niet welkom bij Ajax'.

• Deze wereldgoal werd gemaakt in Japan!

Wissam Ben Yedder zag ondanks een overwinning van Sevilla op Arsenal de Emirates Cup aan zijn neus voorbijgaan. De spits reageerde vervolgens op Twitter scherp op een Arsenal-fan. 'Misschien een revanche in de Champions League?'

'Het is geweldig dat zo’n man bij ons wil zijn en ons verder kan helpen'
• Hij is assistent-bondscoach bij de Oranje Leeuwinnen, maar Foppe de Haan zit tijdens de wedstrijd gewoon op de tribune. Na de winst op Zweden (2-0) van afgelopen zaterdag snelde hij naar beneden om de vrouwen te knuffelen. 'Foppe is natuurlijk een beetje de opa van het team', zei Vivianne Miedema. 'Het is geweldig dat zo’n man bij ons wil zijn en ons verder kan helpen.' De Haan treedt niet op de voorgrond, maar het succes op het EK in eigen land ontroert hem. 'Wat ik ervan vind? Ik vind het práchtig.' (De Telegraaf)

• Eibar's José Ángel zag het eigen doelpunt van Internazionale-middenvelder Geoffrey Kondogbia en dacht: dat kan ik ook!

Darron Gibson zal de volgende keer wat langer nadenken voordat hij een avondje de kroeg in gaat. De middenvelder van het naar het Championship gedegradeerde Sunderland was na een dramatisch verlopen oefenduel met Celtic (5-0 nederlaag) in een pub te vinden, waar hij tegenover een fan compleet losging over de club en zijn teamgenoten. Zo noemde hij zijn team 'shit' en merkte hij op dat spelers als Jeremain Lens, Lamine Koné en Wahbi Khazri zich niet om de club bekommeren. Bekijk hieronder de beelden.

• Everton-aanwinst Sandro Ramírez prijst zich gelukkig. In zijn tijd bij Barcelona speelde hij al samen met spelers als Lionel Messi, Andrés Iniesta en Xavi en nu staat hij met Wayne Rooney op het trainingsveld van Everton. 'Dat zijn grote namen in de voetbalgeschiedenis. Wayne was meteen erg aardig en liet zien dat hij me echt wil helpen. Voor mij is dit weer een mooie kans om te leren van een topspeler.' (The Daily Mirror)

Antonio Conte viert zijn 48ste verjaardag. Zou de Chelsea-manager dat net zo uitbundig vieren als een doelpunt van zijn ploeg?

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.