Mourinho: 'Geen optreden van vermoeide jongens'

Reacties

De sneer was er naar Sky Sports. Maar José Mourinho was voornamelijk te spreken over zijn Manchester United, dat in zijn ogen op bezoek bij Everton (0-2) geen vermoeide indruk achterliet ondanks het 'slechtst mogelijke' schema.

Mourinho: 'Geen optreden van vermoeide jongens'

Jesse Lingard is de man in vorm bij Manchester United. Zijn treffer tegen Everton onderstreepte dat. De scoringsdrift is volgens Mourinho het bewijs dat de 25-jarige aanvaller zijn verwachtingen aan het inlossen is.

'Talent zijn is één, maar het is nog iets anders om een zeer goede speler te zijn. Sommige spelers zijn niet in staat tot die sprong. Ze worden van grote belofte een normale speler', aldus Mourinho tegen Sky Sports. 'Lingard maakt die sprong wel. Hij is constanter, flexibeler en leest de wedstrijd beter. Hij is op de goede weg.'

Ook zijn ploeg heeft na drie gelijke spelen het juiste pad weer gevonden. 'Onze trots, onze inzet, alles was klasse. En daar bovenop speelden we ook nog eens zeer goed', zei Mourinho. 'Het was geen optreden van vermoeide jongens, met het slechtst mogelijk programma dat jullie ons hebben gegeven.'

Mourinho legde daarbij nadruk op het woord jullie, waarmee hij een sneer uitdeelde aan Sky Sports. De Portugees houdt de tv-zender medeverantwoordelijk voor het loodzware wedstrijdschema van Manchester United, dat van de topclubs rond de feestdagen het laagste aantal rustdagen kreeg toebedeeld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.