Moreno komt bij Mexicaans thuiskomen Janssen tegen

Reacties

Héctor Moreno keert na ruim dertien jaar terug in de Mexicaanse competitie. De voormalig verdediger van AZ en PSV heeft zich verbonden aan Monterrey.

Moreno komt bij Mexicaans thuiskomen Janssen tegen
© Pro Shots

'Mijn tijd in het buitenland heeft me doen groeien', zegt Moreno (33) op de website van zijn nieuwe club. 'Het was voor mij een geweldige ervaring. Maar nu is het tijd om naar huis te gaan.'

Moreno verliet Pumas in 2008 om bij AZ aan zijn eerste buitenlandse avontuur te beginnen. Na omzwervingen langs onder meer Espanyol, PSV, AS Roma en Real Sociedad streek hij in 2019 in Qatar neer bij Al-Garafa. Na twee jaar in het Midden-Oosten keert hij terug op de Mexicaanse velden.

Bij Monterrey komt hij oude bekende en vriend Celso Ortíz tegen. 'We speelden bij AZ samen en hebben elkaar ook gesproken over deze club', aldus Moreno, die nog een voormalig AZ'er tegenkomt bij Rayados. Vincent Janssen is namelijk de spits van de Mexicaanse club.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.