Mooi gebaar van teamgenoten na verschrikkelijk nieuws voor Jesús Corona

Reacties

De spelers van Sevilla hebben teamgenoot Jesús Corona vrijdagavond een hart onder de riem gestoken. De voormalig speler van FC Twente, die inmiddels met de voetbalnaam Tecatito speelt, brak deze week op een training van Sevilla zijn kuitbeen, waardoor hij het WK mist.

Mooi gebaar van teamgenoten na verschrikkelijk nieuws voor Jesús Corona
© Pro Shots
Sevilla
Sevilla
1 - 1
Real Valladolid
Real Valladolid

Mexico staat over enkele maanden tegenover Argentinië, Polen en Saoedi-Arabië in Qatar, maar kan dus geen beroep doen op de vleugelaanvaller. Voor het herstel van de beenbreuk – Tecatito scheurde ook zijn enkelbanden - staat minimaal vier maanden.

Spelers van Sevilla verschenen voor de competitiewedstrijd tegen Real Valladolid in speciale shirts op het veld, waarin ze hun ongelukkige teamgenoot sterkte toewensten. Onder anderen Karim Rekik droeg zo'n shirt, hij had weer een basisplaats. Tecatito speelt sinds begin dit jaar in dienst van Sevilla, hij kwam in januari over van FC Porto. De Portugese club nam de aanvaller, die ook veelvuldig als wingback speelt, in 2015 over van FC Twente.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.