Moniz haalt uit naar 'arrogante arbiters' na bekerverlies

Reacties

Notts County-manager Ricardo Moniz was op bezoek bij Aston Villa dicht bij een stunt in de League Cup. Mede door een uiterst dubieuze strafschop gaf de League Two-club de voorsprong in de slotfase uit handen. De trainer was na afloop not amused.

Moniz haalt uit naar 'arrogante arbiters' na bekerverlies

'We zijn bestolen. Hoe kun je zo'n beslissing nemen? Het was niet eens een overtreding', doelde Moniz in gesprek met BBC Radio op de penalty waaruit Aston Villa in de 78ste minuut op gelijke hoogte kwam (3-3). De thuisploeg won de wedstrijd vervolgens na verlenging met 5-3.

'Als ik om een verklaring vraag, reageren de arbiters arrogant. Ik ben nooit arrogant, leiders zijn sociaal. Ik houd niet van die afstand. Ik focus me altijd op het voetbal, maar soms moet je opstaan en reageren', blies de trainer het stoom van zich af.

Notts County kwam dinsdagavond via Genaro Snijders al vroeg op voorsprong en nam vervolgens nog twee keer de leiding. De underdog moest uiteindelijk in de verlenging het hoofd buigen. 'We hebben drie goede goals gemaakt. Ik ben trots op de jongens. Dit vertrouwen moeten we meenemen naar de competitie.'

Nederlandse enclave
Na de degradatie uit de League One, het derde niveau in Engeland, haalde Moniz met Civard Sprockel, Julian Jenner, Snijders, Mawouna Amevor, Stanley Aborah en Gill Swerts zes voormalig Eredivisie-spelers naar Nottingham. Na vier competitiewedstrijden neemt Notts County met vier punten een teleurstellende plaats in de middenmoot in.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.