Proefspeler Aborah dwingt contract af bij Notts County

Reacties

De kolonie oude bekenden bij Notts County wordt steeds groter. Stanley Aborah is de volgende die opduikt bij de club van trainer Ricardo Moniz.

Proefspeler Aborah dwingt contract af bij Notts County

De Belgische Ghanees Aborah debuteerde in 2004 op zijn zeventiende bij Ajax in de Eredivisie, maar zijn doorbraak in de Amsterdamse hoofdmacht bleef uit. Daarna volgde een lange reis. Buiten FC Den Bosch en Vitesse in Nederland kwam hij over de grens nog uit voor Dender, AS Tencín, Gillingham FC, FC Capellen, ND Mura en Ferencváros. Bij laatstgenoemde club had Moniz de middenvelder al onder zijn hoede.

Aborah, net 28 geworden, werkte de afgelopen twee weken met succes een proefstage af bij de oudste profclub ter wereld. Eerder al tekenden de bekenden Genaro Snijders, Julian Jenner, Gill Swerts en Mawouna Amevor een contract bij de club op het vierde Engelse niveau.

Nog een opvallende transfer deze week was die van keeper Scott Loach. De voormalige jeugdinternational van Engeland (27) zat in 2010 een paar keer op de bank bij de nationale ploeg, maar kwam niet tot speelminuten in een A-interland. Hij tekende voor twee jaar in zijn geboortestad.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.