Moniz haalt na Leonardo ook Aborah naar Ferencváros

Ferencváros heeft opnieuw een speler met een verleden in Nederland vastgelegd. Na Leonardo legde de Hongaarse club ook Stanley Aborah vast.

Moniz haalt na Leonardo ook Aborah naar Ferencváros

Voormalig Feyenoorder Leonardo kan per direct aan de slag voor de Hongaarse ploeg van trainer Ricardo Moniz, nadat zijn contract eind vorig jaar bij Red Bull Salzburg werd ontbonden.

Sindsdien zat de Braziliaans jeugdinternational zonder club. Moniz liet enkele weken geleden al doorschemeren de aanvaller graag te willen contracteren. Ook NEC-speler Evander Sno stond op de verlanglijst van de Nederlander, maar de Nijmegenaren lieten eerder weten dat die transfer niet doorgaat.

Aborah (25) stond het laatst onder contract bij ND Mura 05 in Slovenië. In Nederland kwam de middenvelder uit voor Ajax, FC Den Bosch en Vitesse.

De Hongaren bezetten de zesde plaats in de competitie met dertien punten achterstand op koploper Györi ETO FC. Ook de Nederlanders Mark Otten, Quenten Martinus en Julian Jenner staan onder contract bij de topploeg van weleer uit Boedapest.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen