Monchi rouwt na overlijden Reyes: 'Ik wil ontwaken uit deze nachtmerrie'

Reacties

Het plotselinge overlijden van José Antonio Reyes na een auto-ongeluk is hard aangekomen in de voetbalwereld. De Spanjaard brak door bij Sevilla en vanuit die club is gereageerd door directeur Monchi.

Monchi rouwt na overlijden Reyes: 'Ik wil ontwaken uit deze nachtmerrie'

Via het clubkanaal legde Monchi uit dat het allemaal nog heel onwerkelijk voelt. 'Dit kun je niet onder woorden brengen. Ik ben verdoofd sinds de voorzitter me belde. Ik wil ontwaken uit wat ik hoop dat een nachtmerrie is. Dit is te tragisch om echt te zijn, maar toch is het zo...'

Reyes speelde van 2000 tot en met 2004 in het eerste elftal van Sevilla, voordat Arsenal hem overnam. In 2012 keerde hij vervolgens terug bij Sevilla, waarmee hij vervolgens de Europa League drie keer achter elkaar zou winnen.

Monchi looft de kwaliteiten van Reyes. 'Er was niemand met meer aangeboren talent die uit de jeugdopleiding van Sevilla is gekomen. Hij hoefde niet beter te worden, want hij was al ontzettend goed. Reyes heeft zijn plek in de geschiedenisboeken van Sevilla verdiend.'

Het ongeluk waar Reyes bij betrokken was gebeurde zaterdagochtend. De Spanjaard speelde in eigen land nog op het tweede niveau voor Extremadura. La Liga heeft bekendgemaakt dat de wedstrijden van zondag op het tweede niveau verplaatst zijn naar dinsdag. Reyes werd 35.

Bekijk hieronder een selectie van steunbetuigingen uit de voetbalwereld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.