Monaco stuurt Jardim de laan uit na dramatische seizoenstart

Reacties

Leonardo Jardim is ontslagen als trainer van AS Monaco. De 44-jarige Portugees stond sinds de zomer van 2014 aan het roer, maar betaalt nu de prijs voor de dramatische seizoenstart van Monaco in de Ligue 1.

Monaco stuurt Jardim de laan uit na dramatische seizoenstart

Jardim kwam met Monaco tot nu toe niet verder dan zes punten uit de eerste negen competitiewedstrijden. De club staat daardoor op de achttiende plaats in de Ligue 1 en kampioen en koploper Paris Saint-Germain heeft al 21 punten meer.

De oefenmeester was in het verleden wel succesvol met Monaco, dat in Frankrijk probeert de strijd aan te gaan met PSG. In 2017 werd Jardim nog kampioen met zijn ploeg. Dat seizoen haalde hij ook de halve finale van de Champions League.

Henry
Oud-speler Thierry Henry wordt waarschijnlijk de opvolger van Jardim. Volgens L'Equipe onderhandelt Monaco momenteel met de 41-jarige Fransman, nu nog in dienst bij de Belgische nationale ploeg als assistent van Roberto Martínez.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.