Monaco legt miljoenen neer voor talentvolle Henrichs

Reacties

AS Monaco heeft Benjamin Henrichs binnen. De Duitse rechtsback komt over van Bayer Leverkusen en heeft voor vijf seizoenen getekend in Monaco.

Monaco legt miljoenen neer voor talentvolle Henrichs

De Ligue 1-club hengelde al enige tijd naar de diensten van Henrichs. De 21-jarige verdediger geldt als één van de grootste pareltjes bij talentenfabriek Leverkusen. De drievoudig Duits international is dan ook niet goedkoop. Volgens Franse media betaalt Monaco ruim twintig miljoen euro voor de back, een bedrag dat via bonussen nog kan oplopen naar 25 miljoen.

Henrichs komt uit de jeugdopleiding van Leverkusen en kwam in totaal 76 keer uit voor de hoofdmacht van Die Werkself. Afgelopen seizoen was de rechtspoot echter lang niet altijd meer zeker van een basisplaats, waardoor hij wilde vertrekken bij de Bundesliga-club. Monaco zat op het vinkentouw en heeft Henrichs nu dus binnen.

In het prinsdom moet Henrichs de concurrentie aangaan met Djibril Sidibé en Almamy Touré, die dit seizoen tot nu toe de voorkeur kreeg. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.