Moet De Jong worden verkocht? Top Barcelona niet op één lijn

Reacties

Voorzitter Joan Laporta ontkent dat Barcelona Frenkie de Jong moet verkopen. Echter, technisch directeur Mateu Alemany stelt op zijn beurt dat er wel degelijk spelers moeten vertrekken.

Moet De Jong worden verkocht? Top Barcelona niet op één lijn
© Pro Shots

'Het is niet waar dat we genoodzaakt zijn om Frenkie te verkopen. Dat klopt niet. Uiteindelijk bepaalt Xavi ook of Frenkie meegaat naar de Verenigde Staten, maar volgens mij gaat Frenkie gewoon mee', zo wordt Laporta geciteerd door de Spaanse media.

Collega Alemany stelt echter dat Barcelona wel degelijk moet verkopen. 'Frenkie is een erg belangrijke speler en we rekenen op hem. Maar we weten dat de Fair Play-regels van La Liga ons vertellen dat we spelers moeten verkopen. Meer kan ik er niet over zeggen.'

Barcelona bereikte met Manchester United al een akkoord over een transfersom, maar De Jong blijft liever in Catalonië. Echter, vanwege financiële restricties moeten er spelers van de loonlijst worden geschrapt. De Jong is daarvoor een kandidaat, zo meldde VI eerder al op de vrijdag, hoewel Laporta dat dus niet openlijk lijkt te willen toegeven.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.