Modric slaagt in zijn missie en gaat voor tiende seizoen bij Real Madrid

Reacties

Real Madrid en Luka Modric zijn nog niet op elkaar uitgekeken. De inmiddels 35-jarige middenvelder heeft dinsdag zijn aflopende contract bij de club met een jaar verlengd, tot medio 2022.

Modric slaagt in zijn missie en gaat voor tiende seizoen bij Real Madrid
© Pro Shots

Zo is de missie van Modric geslaagd. In Spanje wordt al een tijdje geroepen dat het tijd is om het middenveld van Real te verversen en Modric was gezien zijn leeftijd een logische kandidaat om plaats te maken. Vorig jaar was er al sprake van een transfer naar Internazionale, maar Modric weigerde om te vertrekken en bleef bij Real.

De middenvelder wist dat hij in het inmiddels afgelopen seizoen aan de bak moest en bewees nog lang niet versleten te zijn. Modric deed in 35 van de 38 competitiewedstrijden mee (32 keer als basisspeler) en was regelmatig uitblinker bij Real. Zijn goede prestaties hebben hem nu een nieuw, eenjarig contract opgeleverd.

Door de verlengde verbintenis gaat Modric voor zijn tiende seizoen bij Real. De middenvelder kwam in de zomer van 2012 over van Tottenham Hotspur en won in Spanje onder meer vier keer de Champions League. Bovendien won hij als contractspeler van Real de Ballon d'Or.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.